Oct 3, 2014

Rahaa kuin roskaa – vai onko se niin?

Rahaa kuin roskaa – vai onko se niin?

Tietokoneella istuessani, pelaillen verkossa kavereiden kanssa, tai yksin, olen myös alkanut harrastamaan uhkapelejä, rahan toivossa, niin kuin moni muu. Jos pelien pelaaminen ylipäätään tuo jännitystä, niin kaikista eniten sitä tuo rahapelit. Kerran kun pelaa, niin sitä jää äkkiä koukkuun. Sitä tulee istuttua joskus tuntejakin ja pelattua, mikäli ei ole muuta tekemistä.

Pelaan yleensä pienillä summilla, jotta saan kokea jännitystä pitkään, enkä heti häviä kaikkia rahoja. Välillä olen voitolla, ja välillä häviän kaiken, mitä olen satsannut sivustolle. Joskus osaan lopettaa ajoissa ja siirtää rahat voittoineen omalle tilille, mutta varsin usein sitä vaan jatkaa, niin kauan että häviää kaiken. Olen joskus katsonut mikä on tilanteeni, olenko enemmän voitolla kuin häviöllä, ja onnekseni tilanne on fifty-fifty, joten voin silloin tällöin pelailla.

Yleensä pelaan sivuilla kuten paf.com ja ray.fi .  Paf:i n sivusto on oikeasti suosikkini. Jostain kumman syystä, pelaan melkein aina Starburst nimistä peliä, jossa ”jalokivet” pyörivät näytöllä, ja määrätyn järjestyksen mukaisesti antavat eri suuruisia voittoja. En ole siinä suuria summia voittanut, koska pelaan niin pienillä panoksilla, mutta jotakin kuitenkin on tullut voitettua. Joskus mietin, että uskaltaisiko sitä satsata vähän enemmän ja kokeilla onneaan, mutta tähän mennessä en ole uskaltanut. Ei kai se ole uskalluksesta kiinni, ajattelen että on sitä rahalle muutakin käyttöä.

Muutama kuukausi sitten pelasin peliä, jossa oli todella suuri Jackpot, eli päävoitto oli kasvanut noin 18 miljoonaan euroon. Muutaman kerran pääsin niin lähelle sitä summaa, ja tunsin kuinka sydän alkoi hakata aivan hirveästi. Totesin, että onneksi en voittanut, en tiedä kuinka olisin reagoinut. Vaikka sitä usein toivoo, että voittaisi niin paljon rahaa, että voisi vain olla ja matkustella ympäri maailmaa, ja tehdä mitä haluaa, mutta en usko että olisin sen onnellisempi . Rahoja ei kuitenkaan ehdi oman elämänsä aikana käyttämään eikä niitä saa mukaansa.

Hyväntekeväisyyteen laittaisin suurimman osan, koska avun tarvitsijoita on ympäri maailmaa.