Dec 17, 2014

Joulumietteitä

Mitä sinä haluaisit joululahjaksi?

Minä haluaisin kaikkein eniten valkean joulun, sellaisen, kuin muistan lapsuudesta. Sisarusten kanssa päästeltiin pikkukaupungin katuja menemään potkukelkalla – se oli huippuhauskaa ja siitä on jäänyt paljon mukavia muistoja. Joulukirkosta en juurikaan välittänyt, vaikka äiti ja mummi sinne yrittivät usein suostutellakin. Mieluummin nukuin pitkään ja nautin pukin edellisenä iltana tuomista leluista takkatulen loimutessa.

Perhejouluista on vierähtänyt aikaa, ja nyt oma perhe pitää kiireisenä joulun kynnyksellä. Olen käynyt hankkimassa jo lähes kaikki lahjat, joten sen suhteen ei ole mitään suurempaa stressiä ilmassa. Nyt vaan tyytyväisenä odotan, että maa saisi valkean peitteen ja pääsisimme hiihtelemään ja reippailemaan pyhien lomassa koko perheen kanssa. Olisi ihan mahtavaa saada ihan kunnon hanget vielä tänä talvena – mutta se ei varmaan ole kuitenkaan minun päätettävissäni.

Toivotan kaikille hyvä joulun odotusta – muistakaa, että joulu on rauhan ja ihmisen hyvän olon aikaa. Älkäähän siis stressatko turhista asioista: ei ole väliä, onko lanttulaatikko ostettu kaupasta vai itse tehtyä. Tärkeintä on, mitä tunnette sydämessänne ja millaisen tunnelman luotte itsellenne ja läheisillenne.

Hyvää joulun aikaa!